Werkwijze

Lasersnijden

De WoodyMaps worden gemaakt door middel van lasersnijden.

Een Lasersnijder is een CNC machine, ofwel een computer aangestuurde machine, die met behulp van een krachtige laser materialen kan snijden en graveren.


Voor de WoodyMaps maken we gebruik van vlakgraveren, lijngraveren en snijden. De machine graveert de vlakken van de stadsnamen, met lijngraveren gaat de machine als een pen over het materiaal en brandt het hout weg. Als laatste wordt het water en de kaart uitgesneden.

Omlijsting

Zonder lijst: De Woody Map wordt geleverd met een hangsysteem en een standaard. Hierdoor kan de kaart worden opgehangen of worden neergezet. Het hangsysteem is aan de achterzijde van de kaart gemonteerd. Normaal leveren wij dezelfde kleur standaard als de kaart, mocht je een andere kleur standaard willen laat het ons weten als opmerking bij je bestelling.

Met lijst: De Woody Map wordt inclusief lijst geleverd. Deze kaarten hebben geen houten hangsysteem aan de achterkant en worden zonder standaard geleverd.

Heb je een eigen lijst? Geef dit aan bij de bestelnotities. Wij zorgen er dan voor dat we een Woody Map zonder hangsysteem leveren. Op deze manier past de kaart in jouw eigen lijst.

Afmeting

De kaarten worden aangeboden in de volgende maten:

  • 298 x 208 mm
  • 398 x 298 mm
  • 498 x 398 mm
  • 698 x 498 mm.

Door deze afmetingen passen de kaarten gemakkelijk in lijsten. Een WoodyMap kan je met lijst bestellen maar ook zonder lijst. Wij maken er dan een hangsysteem achter. Ben je van plan om de WoodyMap in een eigen lijst op te hangen, laat het ons weten! Dan maken wij er geen hang systeem aan en past hij gemakkelijker in jouw lijst.

Gravure

De kaarten worden gemaakt door middel van lasersnijden.

Op de Woody Map zijn autowegen en straten van steden zichtbaar als dunne lijnen.

Omdat de sporen van treinen en trams iets dieper in het hout worden gebrand, zijn deze mooi zichtbaar op de Woody Map.

Aanwezige meren, sloten, grachten of rivieren zijn zichtbaar op de Woody Map omdat deze geheel worden uitgesneden. Op de plek van bruggen blijven de straten met elkaar verbonden.

Bekijk onze producten

Volg Ons