Over ons

WoodyMaps is een jong bedrijf dat is opgericht door Daan van Duijn in 2018.

Met een liefde voor computer gestuurde machines waren lasersnijders al snel interessante machines die ik ook graag zelf in bezit wilde hebben.

Tijdens mijn studie Werktuigbouwkunde aan de TUDelft ben ik een aantal jaar student assistent geweest in de werkplaats van de faculteit. Ondanks dat ik lesgeven in draaien en frezen erg interessant vond werd mijn aandacht getrokken door de lasersnijder die door de faculteit werd aangeschaft.

Tijdens mij studie ben ik begonnen met Luxigo, een lasersnij bedrijf die zich bezighoudt met het op maat snijden van ontwerpen die worden aangeleverd.

In 2017 kwamen de eerste houten kaarten uit mijn eigen machines, vaak omdat ik op het laatste moment nog een kado moest regelen voor een verjaardag.

Het idee van WoodyMaps is toentertijd al uitgewerkt.

Een Master aan de TUDelft volgen naast een eigen bedrijf was eigenlijk al druk zat…. WoodyMaps kreeg langzamerhand vorm in 2018.

Begin 2019 ben ik afgestudeerd en ben ik mij vooral gaan focussen op de website en de ontwerpen van alle stadsplattegronden van WoodyMaps.

Tijdens de zomer van 2019 kreeg alles echt vorm en is het bedrijf dan ook echt van start gegaan.

Sinds februari 2020 zijn wij verhuisd naar de Rotterdamseweg 370A10. Hier zitten we samen in het pand met de volgende bedrijven:

Bekijk onze Producten

Volg Ons